Categorieën
activiteiten

Hardloop cursus 2023

Ook in 2023 organiseren we weer een hardloop cursus. Hier vertellen we hoe dat in zijn werk gaat.

Beginnen met hardlopen

Heb je zin om te beginnen met hardlopen, maar je weet niet goed hoe je dat moet doen? Dan ben je bij hardloopvereniging de Dijkrunners aan het goede adres.

Jaarlijks bieden de Dijkrunners een hardloopcursus aan die meestal in maart van start gaat. Ben je 14 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. Het doel van deze cursus is dat je na ongeveer 14 weken 30 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. Dit bereik je door onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers te werken aan je conditie en looptechniek.

Aan het einde van de cursus loop je 30 minuten hard onder aanmoediging van alle vaste Dijkrunners en natuurlijk je vrienden en familie en ontvang je een certificaat met daarop de afgelegde afstand. 

Op maandag 28 maart 2023 starten we weer met deze hardloopcursus voor beginners.

Waar en wanneer

Vanaf maandag 27 maart train je 12 weken lang iedere maandag en woensdag van 18:30 tot 19:30 uur op onze 400 meter hardloopbaan aan de Bonegraafseweg 22 te Dodewaard.

Kosten

De kosten voor deze hardloopcursus zijn slechts 49,50 euro inclusief een kopje koffie of thee na afloop van iedere training. Dit bedrag ontvangen wij graag voor aanvang van de eerste training via bankoverschrijving. De betaalinstructies ontvang je via e-mail. Je ontvangt dan van ons een kortingsbon van 15% te besteden bij aankoop van een paar hardloopschoenen of hardloopkleding bij de sponsor van de Dijkrunners, de PK-runningshop in Dodewaard.

Aanmelden

Heb je zin om deze uitdaging bij onze gezellige vereniging de Dijkrunners aan te gaan? Meld je dan snel aan! Dit kan tot 25 maart door een email met je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te sturen naar starters@dijkrunners.nl

Als je gezondheidsklachten hebt adviseren wij je voor aanvang van de cursus je huisarts te raadplegen. Deelname aan deze cursus is volledig voor eigen risico.

Advertentie