Categorieën
activiteiten mededelingen

Hardlopen voor beginners

Op maandag 27 maart 2023 start hardloopvereniging De Dijkrunners in Dodewaard met een hardloopcursus voor beginners. Ben je 14 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. Het doel van deze cursus is dat je na 12 weken 30 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. Dit bereik je door onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers te werken aan je conditie en looptechniek.

Waar en wanneer?

Vanaf maandag 27 maart train je 12 weken lang op maandag en woensdag van 18:30 – 19:30 uur op onze 400 meter hardloopbaan bij de Dodewaardse IJsclub aan de Bonengraafseweg 22.

Kosten?

De kosten zijn slechts 45 euro inclusief koffie of thee na iedere training in de kantine. Het bedrag ontvangen wij graag bij aanvang van de eerste training.

PK runningshop in Dodewaard, sponsor van De Dijkrunners, biedt iedere deelnemer 15% korting aan bij aankoop van een paar hardloopschoenen of kleding.

Aanmelden!

Heb je zin om deze uitdaging bij onze gezellige vereniging De Dijkrunners aan te gaan? meld je dan snel aan! Dit kan tot 26 maart door een email met je naam, adres, geboortedatum en telnr. te sturen naar starters@dijkrunners.nl

Als je gezondheidsklachten hebt adviseren wij je voor aanvang van de cursus je huisarts te raadplegen. Deelname aan deze cursus is volledig voor eigen risico.

Blijven hardlopen.

Ben je na 12 weken zo enthousiast dat je bij ons wilt blijven lopen dan kun je doorstromen naar één van de vaste groepen binnen onze vereniging.

Heb je nog vragen mail dan naar info@dijkrunners.nl

Advertentie